Politica de confidențialitate

Conform Regulament (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) privind prelucrarea datelor cu caracter persoanl si libera circulatia a acestora, Safetify.ro (s.c. Business Brainz srl) proceseaza si administreaza in conditii de siguranta datele cu caracter personal furnizate si limiteaza utilizarea acestora doar in scopul in care sunt furnizate.

 1. Ce date se colecteaza?

Pentru comanda:

 • Nume si Prenume

 • Denumirea si datele firmei

 • CIF firmă
 • Adresa

 • Nume și prenume administrator
 • Număr de angajați
 • Codurile COR ale angajaților
 • Numar de telefon

 • Email

 • Acte scanate:  Certificat înmatriculare la Registrul Comerțului și  Actul constitutiv al societății

Pentru Comandă personalizată:

 • Email

 • Nume și Prenume
 1. Scopurile si temeiuri legale ale prelucrarii

 1. Scopul Colectării

Pentru comanda:

 • Informarea clientilor cu privire la statusul comenzii, validarea acesteia si facturarea.

 • Rezolvarea, anularea sau cererea de informatii cu privire la comanda sau produse

 • Vizualizarea în cadrul contului de client a statusului și a comenzilor efectuate

Pentru adresarea unor intrebari prin formularul de contact:

 • Transmiterea unuor raspunsuri la intrebarile punctuale adresate de persoanele care contacteaza Safetify.ro

 1. Temeiul procesarii

Procesarea datelor dumneavoastra se face in baza consimtamantului dumneavoastra. Acordul pentru a putea procesa aceste date este exprimat de către client la finalizarea comenzii sau în completarea formularului de contact, acest lucru realizându-se clar, explicit, prin bifarea “Am citit și accept termenii și condițiile”. Dacă nu se dorește prelucrarea datelor, comanda/solicitarea nu va fi finalizată, iar Safeitfy.ro nu va reține nici o informație completată în secțiunea de comandă.

 1. Perioada pentru care stocăm datele cu caracter personal in cazul comenzilor este de 10 ani conform obligației prevăzute de dispozițiile legii contabilității. In cazul formularelor de contact, termenul este de 1 an, daca procesarea nu continua in alte temeiuri (de exemplu, survenirea unui contract intre parti).

 2. Comunicarea datelor cu caracter personal

Safetify.ro comunica datele dumneavoastra cu caracter personal numai acelor membri ai personalului si colaboratorilor care au nevoie de acces la datele cu caracter personal in special pentru a asigura realizarea corectă a fișierelor și a documentației SSM-SU, dar și pentru a comunica cu fiecare dintre clienți detaliile administrative ale contului personal.

Datele cu caracter personal pot fi divulgate si catre terte persoane precum furnizorii de servicii (furnizorii de servicii IT, instrumente on-line, servicii de gazduire a serverelor, furnizori de servicii de transport, autoritati publice, instante de judecata, consultanti (avocati, contabili, auditori etc.)) a caror activitate implica necesitatea cunoasterii datelor (si numai in masura necesara prestarii serviciului respectiv) sau acolo unde legea obliga la dezvaluire. In cazul furnizorilor carora li se dezvaluie astfel de date, ne aiguram prin reglementari contractuale ca acestia prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Safetify.ro nu transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in tari terte.

 1. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

❖   Dreptul de acces – puteti obține confirmarea cu privire la faptul ca datele cu caracter personal va sunt prelucrate și, în caz afirmativ, aveți dreptul de acces la datele respective. In cazul in care este necesar sa va exercitati dreptul de acces, va rugam sa ne contactati si sa solicitati o confirmare prin e-mail. Va rugam sa tineti cont de faptul ca pot exista situatii care nu sunt supuse dreptului de acces, cum ar fi informatii care identifica alte persoane sau care fac obiectul obligatiilor de confidentialitate.

❖    Dreptul la rectificare – puteti sa solicitati rectificarea datelor cu caracter personal inexacte detinute, precum si sa completarea acestora.

❖    Dreptul la stergerea datelor – in situatiile reglementate expres prin lege, puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa tineti cont de faptul ca exista posibilitatea de stergere a datelor cu caracter personal daca prelucrarea acestora este ilegala precum si daca prelucrarea datelor se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra, pe care l-ati retras.

❖    Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor – puteti obtine restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa retineti ca acest drept poate fi exercitat numai in anumite cazuri, cum ar fi situatia in care contestati exactitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pe parcursul perioadei necesare rectificarii datelor dumneavoastra, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

❖    Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi datele cu caracter personal intr-un format structurat, uzual si prelucrabil pe calculator si aveti dreptul de a transmite ulterior respectivele date unui alt operator (in cazul in care prelucrarea are loc prin mijloace automatizate).

❖    Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, din motive care tin de situatia dumneavoastra particulara.

❖    Dreptul de a depune o plangere – puteti contesta modul in care se efectueaza prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal la autoritatea competenta pentru protectia datelor.

❖    Dreptul de a va retrage consimtamantul acordat pentru diverse operatiuni de prelucrare, in  situatia in care consimtamantul reprezinta baza legala a prelucrarii. Operatiunile de prelucrare bazate pe consimtamantul dumneavoastra inceteaza din momentul retragerii, fara a afecta prelucrarea datelor care a avut loc anterior retragerii in cauza.

 1. Exercitarea drepturilor

Pentru a va exercita drepturile legale, sau in cazul in care doriti sa obtineti informatii suplimentare sau clarificari privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin intermediul Responsabilului pentru protectia datelor desemnat, prin formularul nostru de contact în care să specificați informațiile pe care le solicitați în legătură cu datele dvs. personale.

Alătură-te celor 500+ clienți

Ocupă-te de activitatea afacerii tale și lasă experții Safetify să se ocupe de actele necesare SSM & SU.

Safetify

Consultanță Protecția Muncii.
Transformăm serviciile SSM și PSI prin inovație și Immersive Training
× Ai nevoie de mai multe detalii?